Endurance Magazine

logo2014

 

Dat Equitalent de Endurancesport een warm hart toedraagt is wel geweten. Niet enkel is er de ruitershop die zich richt op endurance en trekking, Equitalent is tevens uitgever van het allereerste tijdschrift in de Benelux dat zich richt op deze mooie sport in deze regio. 

Het tijdschrift is volledig tweetalig Nederlands-Frans en biedt de lezer achtergrondinformatie over al wat de sport aangaat. Dit gaat van wedstrijdverslagen, medische dossiers, interessante weetjes, tips en trics en nog zoveel meer. 

Wil u ook graag een abonnement op dit Endurance Magazine dat 4 maal per jaar verschijnt (Februari, Mei, AUgustus en Oktober), contacteer ons dan nu, of plaats je bestelling via onze webshop.

Een abonnement kost 29,90 EUR in de Benelux. (Buiten de Benelux zullen extra kosten voor verzending aangerekend worden, neem hiervoor contact met ons op). 

Wil u graag adverteren of een zoekertje plaatsen? Aarzel niet langer en stuur ons een mailtje of bel ons!

Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van interessante artikels en promo's: https://www.facebook.com/Endurance-Magazine-Benelux-906104369471650/?fref=ts

Veel leesplezier!