• AGENDA
    Wij zullen met een stand aanwezig zijn op de volgende evenementen:- Foire Verte in Cerfontaine van 5 tot 6 augustus (http://www.la-foire-verte.be/);- Brussels Equestrian Endurance Master + Europees Kampioenschap van 16 tot 19 augustus (http://brussels-endurance.org/).

Your Talented Equine Partner

EquiTalent staat garant voor kwaliteitsvolle producten en een getalenteerde dienstverlening in een zeer ruim gamma aan paardensportartikelen.

Sinds 2009 kan u bij ons terecht voor uw paardentrailer, van diverse merken en prijsklasses. Naast verkoop en verhuur staan we ook in voor het periodiek onderhouden en herstellen van uw aanhangwagen.

In 2011 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een ruim aanbod aan kwalitatieve stalstrooisels en(ruw)voeders voor uw paard en andere huisdieren.
Wij verdelen voor U alle soorten stalstrooisels, samengestelde voeders en ruwvoeders.
Indien gewenst leveren wij deze producten ook netjes af bij u thuis of aan de stallingen, vraag naar onze voorwaarden.

 

En last but not least hebben we in onze gezellige ruitershop allerhande artikelen voor zowel ruiter als paard, met gekende en meer exclusievere merken aan betaalbare prijs.

Voor verdere informatie of een concrete offerte, aarzel niet ons te contacteren via één van de verschillende mogelijkheden of kom eens langs om onze kwalitatieve producten met eigen ogen te bekijken.

 

aytFJpdfiuTCVaOVn2rPWZn2-GKict41rbnNZmBT gQ Rxjk9J4JqElmppoOikF81uj2-HyVAT3CXkwG7L0e-eY X0PM6VKm7-JXDapFrybvBPlVM1l5oFVxQNUNGZwwBsE T00z2Pezme7FEYvKRJ0O9QhJFQMJNB-Xef4PHTuyZmY